Serveis Tacògrafs

Serveis Tacògrafs de Garatge Selva Diesel

El tacògraf digital és un tacògraf de registre d’esdeveniments en la conducció de vehicles que consisteix en un dispositiu electrònic. El seu precursor va ser el tacògraf analògic, al qual està previst que és substitueixin completament en vehicles pesats de transport per carretera i en transport de viatgers compresos en el reglament 561. El tacògraf digital compleix les mateixes normes i conjunt de lleis que el tacògraf analògic. Principalment està regulat per al reglament 561 i per al reglament 3821. Les seves funcions generals és controlar el compliment dels temps de conducció i descans, harmonitzar les condicions de competència i millora la vida laboral del conductor.

El SE5000 Exakt Duo2 és actualment el tacògraf amb la regla del minut més intel·ligent. Té tot el que un pot demanar, incloent-hi els càlculs sobre la Directiva de temps de treball. Això permet que els conductors sàpiguen exactament quant de temps han estat treballant. A més, amb aquestes dades precises, un pot planificar-se la setmana de manera més eficient.

Disposem de serveis de tacògraf. Pots venir a passar la revisió del teu tacògraf digital (o) analògic de les marques Stoneridge o VDO. Stoneridge Inc. és un dissenyador independent i fabricant de components elèctrics i electrònics d’alt contingut tecnològic.