TALLER DE LLERS

Extensíssimes instal·lacions situades al cor del parc industrial Padrosa Sector C-2 de Llers al costat de la N-ll, a 1500 metres de la sortida 3 de l’autopista  i a un quart d’hora del centre de la ciutat de Figueres.

Acurada tria de vehicles d’última generació que vostè podrà veure i provar directament sense necessitat d’haver d’intentar imaginar allò que li interessa comprar.

Disposem d’una superficie de 5.000 metres quadrats dels quals 1.500 metres quadrats dedicats exclusivament a la reparació i manteniment dels seus vehicles. Àmplies zones diferenciades (elevadors, fossats, espai elèctric i circuit d’aire…) per tal de treballar amb una qualitat i professionalitat mereixedora de la seva confiança.

També disposem de tot el material necessari perquè els professionals de Garatge Selva Diesel tinguin enllestit el seu vehicle en la màxima brevetat possible.

Disposem de serveis de tacògraf. Pots venir a passar la revisió del teu tacògraf digital (o) analògic de les marques Stoneridge o VDO.

Stoneridge Inc. és un dissenyador independent i fabricant de components elèctrics i electrònics d’alt contingut tecnològic, de mòduls i sistemes per al mercat de l’automoció, de vehicles mitjans i pesats, agrícoles i vehicles industrials.

Back to Top