Taller de Riudellots de la Selva

Extensíssimes instal·lacions situades al cor del parc industrial de Riudellots de la Selva al costat de la N-ll, a 1500 metres de la sortida 8 de l’autopista i de la C-25, i a un quart d’hora del centre de la ciutat de Girona.

Acurada tria de vehicles d’última generació que vostè podrà veure i provar directament sense necessitat d’haver d’intentar imaginar allò que li interessa comprar.

Disposem de 2100 metres quadrats dedicats exclusivament a la reparació i manteniment dels seus vehicles. Àmplies zones diferenciades (elevadors, fossats, espai elèctric i circuit d’aire…) per tal de treballar amb una qualitat i professionalitat mereixedora de la seva confiança.

Tres extenses plantes dedicades exclusivament a tot el material necessari perquè els professionals de Garatge Selva Diesel tinguin enllestit el seu vehicle en la màxima brevetat possible.

Disposem de serveis de tacògraf. Pots venir a passar la revisió del teu tacògraf digital (o) analògic de les marques Stoneridge o VDO.

Stoneridge Inc. és un dissenyador independent i fabricant de components elèctrics i electrònics d’alt contingut tecnològic, de mòduls i sistemes per al mercat de l’automoció, de vehicles mitjans i pesats, agrícoles i vehicles industrials.

Back to Top