ORIGINALS DAF

DAF ofereix una alternativa de gran qualitat per a múltiples components, com a motors d’arrencada, alternadors i caixes de canvi, que es coneixen com a peces de recanvi originals DAF. DAF disposa de la gamma de peces de recanvi més àmplia del sector.

DAF compta amb la seva pròpia instal·lació de refabricación, on els especialistes tornen a fabricar components DAF usats sota la supervisió del departament de desenvolupament de productes.

Igual que les peces originals DAF, les peces de recanvi originals compleixen amb els estàndards més alts de qualitat. Aquestes peces s’han tornat a sotmetre al procés de fabricació i s’han provat seguint els estàndards establerts per DAF. Així es garanteix que la qualitat d’aquestes peces de recanvi sigui la mateixa que la de les peces noves. Per tant, s’apliquen les mateixes condicions de garantia a les peces de recanvi originals de DAF que a les peces originals DAF.

La reutilització de les peces resulta més beneficiosa per al medi ambient i, a més, permet estalviar despeses. Amb les peces de recanvi originals de DAF, pot reduir significativament els seus costos operatius, gràcies a una ràpida substitució de components complets a molt bon preu.

Back to Top