Serveis

El valor humà que completa la màquina des del 1986

Més de 30 anys d’especialització i una filosofia de millora continua ens situa com la referència en el servei integral per a vehicles industrials a la província de Girona.

Som concessionari oficial de DAF Trucks i representem altres marques prestigioses internacionals. És l’aval de la nostra aposta per la màxima qualitat reforçada en el dia a dia, amb un servei proper per i per a persones.

Serveis Tècnics

Servei d’Alineació

Vols Estalviar diners? Un vehicle correctament alineat pot ajudar a reduir un 5% de combustible. Una alineació de rodes incorrecta es tradueix també en un desgast més alt dels neumàtics. Amb un diagnòstic de l’alineació de les rodes tindrà la possibilitat de planificar-se. Les mesures dels angles de les rodes realitzats durant un diagnòstic permeten introduir les correcions necessàries i reduir així el consum de combustible i els costos derivats del desgast dels neumàtics

Quan les rodes estan mal alineades

Assistència Carretera

No descuris el teu vehicle per falta de temps. A Garatge Selva Dièsel t’oferim una solució per el teu ajustat horari, oferint-te el nostre servei ràpid.

No perdis més temps del necessari en el taller, porta’ns el teu vehicle i en 30 minuts te’l revisem.