Serveis

El valor humà que completa la màquina des del 1986

Més de 30 anys d’especialització i una filosofia de millora contínua ens situa com la referència en el servei integral per a vehicles industrials a la província de Girona.

Som concessionari oficial de DAF Trucks i representem altres marques prestigioses internacionals. És l’aval de la nostra aposta per la màxima qualitat reforçada en el dia a dia, amb un servei pròxim per i per a persones.

Serveis Tècnics

CAMIONS I AUTOBUSOS

SEMIREMOLCS

SISTEMAS

Servei d’Alineació

Vols Estalviar diners? Un vehicle correctament alineat pot ajudar a reduir un 5% de combustible. Una alineació de rodes incorrecta es tradueix també en un desgast més alt dels neumàtics. Amb un diagnòstic de l’alineació de les rodes tindrà la possibilitat de planificar-se. Les mesures dels angles de les rodes realitzats durant un diagnòstic permeten introduir les correcions necessàries i reduir així el consum de combustible i els costos derivats del desgast dels neumàtics

Quan les rodes estan mal alineades

Assistència Carretera

El tacògraf digital és un tacògraf de registre d’esdeveniments en la conducció de vehicles que consisteix en un dispositiu electrònic. El seu precursor va ser el tacògraf analògic, al qual està previst que és substitueixin completament en vehicles pesats de transport per carretera i en transport de viatgers compresos en el reglament 561. El tacògraf digital compleix les mateixes normes i conjunt de lleis que el tacògraf analògic. Principalment està regulat per al reglament 561 i per al reglament 3821. Les seves funcions generals és controlar el compliment dels temps de conducció i descans, harmonitzar les condicions de competència i millora la vida laboral del conductor.

El SE5000 Exakt Duo2 és actualment el tacògraf amb la regla del minut més intel·ligent. Té tot el que un pot demanar, incloent-hi els càlculs sobre la Directiva de temps de treball. Això permet que els conductors sàpiguen exactament quant de temps han estat treballant. A més, amb aquestes dades precises, un pot planificar-se la setmana de manera més eficient.

Disposem de serveis de tacògraf. Pots venir a passar la revisió del teu tacògraf digital (o) analògic de les marques Stoneridge o VDO. Stoneridge Inc. és un dissenyador independent i fabricant de components elèctrics i electrònics d’alt contingut tecnològic.

Programa de modernització d’empreses privades (autònoms i PIMES) de transport de viatgers i mercaderies per carretera.

Aquesta convocatòria s’emmarca en la inversió 4 del component 6 del pla de recuperació i resiliència – Finançat per la Unió Europea – Next Generation EU i gestionat pel Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana.

Aquest programa d’incentius per a la modernització de les empreses privades de transport dels operadors de transport i de les empreses carregadores té com a objectiu incrementar l’eficiència de les empreses i del sistema mitjançant la digitalització, la sostenibilitat, la connectivitat, facilitant al sector el compliment de la normativa sectorial d’aplicació.

Categoria 2: Sistema de tacògraf intel·ligència de segona generació.

Solució: Instal·lació i posada en marxa de sistema de tacògraf intel·ligent de segona generació.

Descripció de la solució.

Adquisició del sistema de tacògraf digital intel·ligent de segona generació que inclogui: unitat intravehicular, sensor de moviment i calibratge.

Programari que permeti arxivar les dades del sistema de tacògraf de forma segura, permetent la descàrrega de manera remota i automàtica sense intervenció del conductor.

Formació de la utilització del sistema del tacògraf digital intel·ligent de segona generació.

Servei tècnic d’una durada mínima de tres mesos per part del proveïdor de solucions al client.

Preu:

Entre 1.000 € i 2.000 €

Dirigit a:

PYMES i Autònoms.

Logo Ministerio de España

Financiado por la Unión Europea