Vehicles Ocasió

Vehicles d’Ocasió GSD i First Choice

Des de Garatge Selva Diesel oferin vehicles ocasió totalment revisats i amb garantia. Entre aquests tipus de vehicles oferim dos categories, hi ha els vehicles ocasió que nosaltres des del taller revisem i apliquem la garantía per tornar-los a posar en circulació, i els vehicles First Choice que son els d’ocasió que des de DAF posen a disposició dels concecionaris. Aquests venen amb garantia oficial DAF i també venen completament revisats.

Vehicles Ocasió GSD?

Garatge Selva Diesel ofereix vehicles de segona mà revisats i amb garantia. Sòn vehicles que estan a punt per posar-se en marxa. Per tant, si es requereix un camió immediatament i un camió nou no s’ajusta al seu pressupost, els vehicles usats de GSD és una bona solució.

Conèixes First Choice?

DAF ofereix vehicles de segona mà amb el distintiu de qualitat First Choice. Sòn vehicles que estan a punt per posar-se en marxa. Per tant, si es requereix un camió immediatament i un camió nou no s’ajusta al seu pressupost, els vehicles usats de la gamma First Choice poden ser la solució perfecta.