Empresa

Som la posada a punt integral de la vostra flota

Més de 30 anys d’especialització i una filosofia de millora continua ens situa com la referència en el servei integral per a vehicles industrials a la província de Girona.

Som concessionari oficial de DAF Trucks i representem altres marques prestigioses internacionals. És l’aval de la nostra aposta per la màxima qualitat reforçada en el dia a dia, amb un servei proper per i per a persones.

Organigrama Tallers

Riudellots de la Selva

Llers

Politica de Qualitat i Medi Ambient

GARATGE SELVA DIESEL ha estat un distribuïdor autoritzat de vendes / serveis de DAF des de 1986. DAF Trucks és un fabricant líder de camions, proporcionant als clients una àmplia gamma de serveis relacionats amb la venda de vehicles, la venda de peces de recanvi i el servei de vehicles.

L’empresa es troba ubicada a la població de Riudellots de la Selva a la província de Girona. Va ser fundada el 16 de maig del 1986 com una cooperativa, passant a ser una societat anònima fins convertir-se, en l’actualitat, en una societat limitada. L’any 2012 es van obrir les noves en instal·lacions en la població d’Hostalets de Llers, prop de Figueres. El nostre objectiu és seguir mantenint la fidelitat dels clients, donant-los el major servei possible, per a garantir-los la màxima rapidesa en la reparació, sense deixar de prestar-los una bona atenció.

Les nostres activitats comercials són vendes i manteniment de camions DAF i vendes de peces. Mitjançant la implementació d’un Sistema integrat de gestió de les normes ISO 9001: 2015 i ISO 14001: 2015, la nostra empresa es compromet a aconseguir una millora contínua, establint i aconseguint els següents objectius i metes:

 • Millorar la satisfacció de client mitjançant el subministrament de productes i serveis d’alta qualitat que compleixin o superin les expectatives dels clients.
 • Esforçar-se per aconseguir el lideratge de mercat regional, innovar i millorar el rendiment de l’empresa per reduir el risc empresarial.
 • Complir amb tots els requisits legals aplicables.
 • Donar suport i millorar als nostres empleats, proporcionar igualtat d’oportunitats a tots, prevenir lesions i protegir la salut humana.
 • Protegir activament el medi ambient, reduir els residus i prevenir la contaminació i les emissions.
 • Encoratjar a totes les parts involucrades a donar suport a un millor entorn

La direcció de l’empresa revisarà aquesta política regularment i la comunicarà a totes les parts interessades: clients, contractistes, visitants, empleats i públic.

Albert Triola Cañabate

Gerent

Politica de Qualitat Tacògrafs

El Gerente GARATGE SELVA DIESEL, S.L., consciente de la creciente competitividad del mercado y del compromiso que contrae con sus clientes, ha decidido implantar un sistema de calidad basado en la mejora continua, la satisfacción del cliente y el compromiso y la participación de todos los miembros de GARATGE SELVA DIESEL, S.L., así como liderar la gestión del mismo para alcanzar los objetivos estratégicos de la empresa que dirige.

Así, mediante el sistema de calidad implantado se pretende obtener el reconocimiento externo de GARATGE SELVA DIESEL, S.L., no solo desde el punto de vista de la calidad de sus Intervenciones Técnicas en Tacógrafos, sino por la mejora continua de sus métodos de trabajo y por la atención al cliente.

La estrategia de GARATGE SELVA DIESEL, S.L., es la creación de valor para el cliente, ofreciéndole Intervenciones Técnicas de Tacógrafos de calidad a precios que resultan competitivos y atractivos, la obtención de beneficio, solidez y liderazgo empresarial, así como la obtención de beneficio y solidez empresarial para el mantenimiento y desarrollo personal y profesional de todos nuestros empleados.

Con tal fin se definen los siguientes Objetivos de la Calidad, que son compatibles con los estratégicos:

 • Asegurar la satisfacción de nuestros clientes, mejorando continuamente y anticipándonos para ofrecerles soluciones inteligentes.
 • Utilizar todos los recursos necesarios que nos permitan garantizar que los productos que suministramos y los servicios que prestamos cumplen las especificaciones, normas y reglamentación aplicables.
 • Proporcionar la formación y adiestramiento al personal, que permita asegurar en todo momento que poseen el nivel de cualificación necesario para desempeñar las funciones que les son asignadas.
 • Perseguir el Aseguramiento de la Calidad en todos los niveles de GARATGE SELVA DIESEL, S.L., implicando a todo el personal e implantando sistemas y acciones orientados a la mejora y no solo a la detección de problemas.
 • Mantener un contacto permanente con nuestros Clientes, colaborando conjuntamente en la mejora continua de los productos y servicios que les ofrecemos.
 • Servirse de la gestión del sistema de calidad del centro de tacógrafos para alcanzar los objetivos estratégicos empresariales.
 • Apoyar, motivar, implicar y responsabilizar a todos los miembros de nuestra organización en el cumplimiento de los objetivos marcados.

Gerent,

Joan Triola i Oliveras.

Pla de Contingència COVID-19

Aquest document té com objectiu fer recomanacions per a la implementació de les mesures preventives necessàries per a la reducció del risc biològic per exposició al COVID – 19 en els llocs de treball.
Així mateix, ha de constituir un punt de partida per a la realització de les mesures preventives i/o correctores més adequades en el procés productiu per la realització de l’activitat laboral, amb les màximes condicions de seguretat perals treballadors afectats.

En aquest sentit, aquest pla ha de servir per a la correcta implantació del pla de treball que l’empresa haurà de dur aterme.

L’objectiu d’aquest document és definir sota quines condiciones de seguretat i mitjançant quins procedimetns s’ha decumplir per minimitzar el risc biológic per l’exposició al COVID-19 en els llocs de treball.