DAF ORIGINAL ULTIMATE AGM GARANTEIX EL MÀXIM RENDIMENT

Temps d’activitat màxim

Les parades nocturnes dels conductors han augmentat i són cada vegada més llargues. La cabina de camions és cada vegada més similar a una habitació d’hotel i el camió necessita una bateria amb prou capacitat per una l’alta demanda d’energia, el que resulta en un temps màxim d’activitat. La solució és la bateria DAF Genuine Ultimate AGM.

Més poder i més vida

  • Vida útil 6 vegades més llarga que les bateries convencionals i 3 vegades més llarga que les bateries EFB: les bateries AGM contenen un plom més actiu i, per tant, més capacitat, així com una vida útil fins a sis vegades més llarga que les bateries convencionals de plom-àcid.
  • Millor resistència a la descàrrega: les bateries AGM es poden descarregar fins a un 80% sense ser danyades perquè la bateria DAF Genuine Ultimate AGM no es veu afectada per l’estratificació àcida.
  • Millor acceptació de càrrega: les bateries AGM tenen una menor resistència interna, augmentant la capacitat de càrrega i la capacitat d’inici del motor. Per tant, es carreguen molt més ràpid que les bateries convencionals.
  • Augment de la resistència a la vibració: El moviment de les plaques dins de la bateria és limitat, protegint-lo contra vibracions més fortes. És per això que la bateria DAF Genuine Ultimate AGM és perfecta per a la instal·lació al final del bastidor
  • Funció hotelera: La bateria DAF Genuine Ultimate AGM és l’opció perfecta per a camions amb grans consumidors d’energia, especialment si hi ha diverses parades nocturnes seguides.

Tria la bateria adequada

És important utilitzar una bateria adequada al nivell de consum d’energia del camió. Amb la nova bateria DAF Genuine Ultimate AGM, podeu estar segur que teniu prou energia per a diverses parades nocturnes.