DAF presenta el “Pack Ultimate“, que inclou una gran varietat de característiques que milloren encara més l’eficiència, la seguretat i la comoditat líders del sector dels models CF i XF. Aquest pack converteix els CF i XF en els camions definitius tant per a propietaris com a conductors. A més, aquells operadors que necessitin més temps d’activitat i eficiència possibles podran gaudir del “Pack Ultimate Plus”.

Els models CF i XF de DAF han marcat la diferència en termes d’eficiència i comoditat durant molts anys. No és d’estranyar que aquests camions hagin guanyat nombrosos premis de renom al llarg dels anys, entre els quals s’inclouen “International Truck of the Year” (CF i XF), “Fleet Truck of the Year” (XF), ” Green Truck of the Year “(CF) i” Construction Truck of the Year “(CF).

Eficiència definitiva

Per garantir una eficiència excel·lent, una de les característiques principals del “Pack Ultimate” és el sistema de gestió d’energia de la bateria. Aquest sistema controla l’estat de les bateries, el que resulta vital per oferir un temps d’activitat òptim. El pack també inclou el sistema de control de pressió d’inflat dels pneumàtics. Aquest sistema controla constantment la pressió d’inflat dels pneumàtics i contribueix a garantir el major estalvi de combustible. Per aquest mateix motiu, els CF i XF de DAF que disposin del “Pack Ultimate” també incorporaran el control de creuer predictiu. Es tracta d’un sistema de control de creuer intel·ligent que pot planificar amb 2 quilòmetres d’antelació i que permet que la transmissió tregui el màxim partit a l’energia cinètica del camió. Gràcies a aquest sistema, és possible estalviar fins a un 4% de combustible.

Il·luminació LED per a una major seguretat

Per tal de millorar la visibilitat i, per tant, la seguretat, el “Pack Ultimate” també compta amb fars LED i llums del darrere LED, que proporcionen una il·luminació d’alt rendiment, un baix consum d’energia i una gran vida útil. D’aquesta manera, també ofereixen una bona eficiència i un baix cost total de propietat.

Comoditat definitiva

Les cabines de DAF són incomparables en termes de comoditat: són molt espaioses, ofereixen una ergonomia inigualable i incorporen els millors seients i el llit més còmoda de mercat. Per si no n’hi hagués prou, el Pack Ultimate també inclou el sofisticat control de climatització de DAF per fer que el conductor gaudeixi d’una experiència més agradable. Així mateix, hi ha una font d’alimentació auxiliar com a característica estàndard aquesta font d’alimentació de 24 V / 40 A està instal·lada a la consola del sostre o a l’armari situat sobre el parabrisa, i està especialment dissenyada per connectar un microones.

Pack Ultimate Plus

Aquells operadors de transport que desitgin anar un pas més enllà i que necessiten el màxim nivell d’eficiència i el menor cost total de propietat també poden optar pel Pack Ultimate Plus. Inclou el sistema de gestió de flotes en línia DAF Connect que ofereix informació en temps real sobre els camions i conductors, i que resulta fonamental per augmentar la disponibilitat del vehicle, reduir els costos i optimitzar l’eficiència logística. El Pack Ultimate Plus també inclou el contracte de reparació i manteniment DAF MultiSupport Flex Care o Full, que redueix els costos inesperats i garanteix que el camió sempre està en perfecte estat.

CF y XF definitius

Tant el “Pack Ultimate” com el “Pack Ultimate Plus” augmenten al màxim l’eficiència, la seguretat i la comoditat de cada nou CF i XF. Aquests packs es poden sol·licitar per a pràcticament tots els nous models CF i XF que estiguin equipats amb els motors PACCAR MX-11 o MX-13.