DAF ITS 24H

ITS Servei Internacional

A principis dels 70, DAF es va convertir en el primer fabricant de camions en oferir un servei internacional d’assistència en carretera en que els conductors podien acudir per qualsevol contratemps. Aquest any, aquest servei celebra el seu 35è aniversari. Després de tot aquest temps, DAF ITS no només segueix conservant la seva iniciativa pionera en el sector dels vehicles comercials, sinó que actualment ès una de les empreses més ben valorades, degut a la professionalitat del seu servei.

10 idiomes

Quan un conductor en dificultats telefona avui al número de DAF ITS +31 40 214 30 00 és atès pels operadors de ITS, que parlen com a mínim 4 idiomes. Aquests operadors poden oferir assistència als conductors en un total de quinze idiomes diferents.

Et tornem a la carretera

Els moderns equips informàtics permeten als operadors determinar de forma ràpida on és el centre de servei DAF més proper al camió avariat. I és que la rapidesa de resposta sempre ha estat una de les bases del servei ITS. Després de tot, al més aviat possible pugui tornar el camió a la circulació, molt millor. Però l’assistència no es limita únicament al propi camió, sinó que també cobreix el remolc, la carrosseria i fins i tot al conductor.