Reparació i Manteniment

Manteniment DAF MultiSupport

Un contracte de reparació i manteniment DAF MultiSupport li dóna la màxima seguretat a un preu fix per quilòmetre. Vostè decideix el nivell de servei, amb la possibilitat d’extensió als equips de remolc i / o construcció. Així sempre estarà segur de tenir la seva flota perfectament cuidada i la màxima disponibilitat dels seus vehicles. I el més important, vostè pot concentrar-se en el seu negoci principal. Finalment, el concessionari DAF s’encarrega de la planificació i administració de manteniment per a vostè!

Serveis d’atenció al client DAF MultiSupport Amb l’objectiu de satisfer totes les necessitats dels nostres clients, hem desenvolupat una gamma de serveis incloent l’optimització dels paquets Care existents i els nous paquets Warranty Plus.

Amb els paquets DAF MultiSupport Care, els paquets DAF Warranty Plus i l’organització que els dóna suport, oferim una gamma completa de serveis estàndard i opcionals. Amb els serveis DAF MultiSupport pot seleccionar un dels següents paquets de serveis predeterminats:

DAF MultiSupport Care+

DAF MultiSupport Xtra Care

DAF MultiSupport Flex Care

DAF MultiSupport Full Care