Serveis Financers

PACCAR Financial, el financer de la casa de DAF

PACCAR Financial ofereix serveis financers a mesura que se centren completament en el sector del transport. PACCAR Financial entén el seu negoci com cap altre, el que el converteix en un soci de negocis fonamental. Naturalment no només per al finançament dels seus camions, sinó també per a les combinacions completes, incloent-hi les superestructures i remolcs. Amb diferents possibilitats de finançament, incloent-hi les opcions de contractes de reparació i manteniment i assegurances. PACCAR Financial ofereix sempre una solució perfecta, adaptada a les seves necessitats individuals.

Finançament Camions Nous

Som capaços d’oferir solucions professionals a mida i una àmplia gamma de productes financers competitius per millorar la seva rendibilitat.

Finançament Camions Usats

En col·laboració amb DAF Vehicles Usats, oferim solucions de finançament per a clients que operen amb vehicles usats.

Finançament Remolcs

Facilitem una gamma completa d’opcions financeres per a una combinació completa de vehicle, incloent-hi (semi) tràiler i carrosseria.

PACCAR Financial

Amb 50 anys d’experiència en el sector del transport, PACCAR Financial, com a part de DAF Trucks N.V., és una organització professional que finança els seus vehicles.

DAF MULTISUPPORT

Aquesta quota mensual de 1.460 € inclou, durant la vida del contracte:

Contracte de Reparació i Manteniment DAF Multisupport Full Care, assegurança a tot risc, despeses de matriculació, IVTM (Impost sobre vehicles de tracció mecànica) i vehicle matriculat a nom de PACCAR Financial Espanya.